ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΝΙΑΝ ΣΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΝ

Την διακονίαν σου πληροφόρησον.........(Τιμ.β,4)
Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα του Ναού μας και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση

28 Μαρτίου 2012



ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΝΑΟ

ΚΕΛΕΥΣΟΝ......ΚΕΛΕΥΣΑΤΕ
ΚΕΛΕΥΣΟΝ ΑΓΙΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΝ ΣΟΙ
Tην Κυριακή 1 Απριλίου 2012 στον Ιερό μας Ναό θα τελεσθεί η εις υποδιάκονον και εν συνεχεία η εις διάκονον χειροτονία του Γεωργίου Σταθοπούλου αναγνώστου και μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ημέτερου Ναού. Η χειροτονία θα τελεσθεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θερμοπυλών και ηγουμένου της Ιεράς Μονής Πεντέλης Ιωάννη.
Καλούμε όλους του ενορίτας μας και μη να παρευρευθούν στην τέλεση του μυστηρίου της χειροτονίας και να ευχηθούν στον νεο διάκονο μας μεθ'ημών το Άξιος.

                Ο υποψήφιος διάκονος Γεώργιος Σταθόπουλος γεννήθηκε το 1987 στο Χολαργό Αττικής και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη Αττικής όπου και ευρίσκεται η πατρική του οικία πλησίον του Ιερού Ναού μας. Μετά την ολοκλήρωση της μαθητείας του σε Δημοτικό και Γυμνάσιο εγγράφετε στο λύκειο της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής μετά από εισαγωγικές εξετάσεις. Εκεί θα τελειώσει το λύκειο κατά τα έτη 2002-2005. Το 2005 θα εισαχθεί στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθήνας και παράλληλα θα πραγματοποιήσει σπουδές εις την Βυζαντινή Μουσική στο Δημοτικό Ωδείο Αργυρούπολης υπό του καθηγητή Διονυσίου Ηλιόπουλου. Το 2006 προχειρίζεται αναγνώστης από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρό Χριστόδουλο. 
               Από τα 9 του χρόνια βρίσκεται στην διακονία του Ιερού Ναού αρχικά ως ιερόπαις και εν συνεχεία ως αναγνώστης και βοηθός ιεροψάλτου του αναλογίου και τακτικό μέλος του Εκκ/κού Συμβουλίου. Παράλληλα διακονεί και ως κατηχητής του ενοριακού κέντρου νεότητος του Αγίου Νικολάου Ηλιουπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.